KIRIKKALE / YAHŞİHAN - Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz 12A Bilişim Teknolojileri Alanındaki öğrencimiz Umut Adil YILDIZLİ Genç A Kategorisinde 51 kg Türkiye 3.'sü olmuştur.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Türkiye Harp Malulu Gaziler,Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği ziyaretinin ardından Kırıkkale Şehitlik ziyareti yapıldı.

Mrt

Baharın müjdecisi Nevruz hakkında okulumumuz Rehberlik Servisi öğretmeni Saygın ZENGİN tarafından öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmne ve öğrencileri tarafından ilimizde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine katılım sağladık.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz atasözleri ve deyimler işe ilgili çizimler yaptı.Yapılan çizimler panoya asılarak diğer öğrenciler ve öğretmenlerin beğenisine sunuldu.

Şbt

Valilik toplantı salonunda düzenlenen törenle okulumuza okulumuz temiz belgesi verildi.

Ekm

Yahşihan Yenişehir Stadyumunda gerçekleşen törene öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlayan okulumuz yürüyüş kortejinde ve programın video,fotoğraf kayıtlarına katkıda bulunmuştur.

Ekm

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere en kıymetli hediyesi olan cumhuriyetin 100. yılı tüm ülkede kullanırken Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin yapmış olduğu koreografi görenlerden hayranlık uyandırdı. Başarılı koreografiyi gerçekleştiren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı; 1.dönem 1.sınavlar: 30 Ekim-10 Kasım 2023 tarihleri arasında,1.dönem 2.sınavlar: 25 Aralık 2023-05 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

May

Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılında buluşacağı öğrencilerine yönelik olarak başlattığı tanıtım faaliyetlerine başladı. Alan şefleri ve öğretmenlerince belirlenen ortaokullara gidilerek mesleki eğitim sistemi ve okulumuzun imkanlarından bahsedilen öğrencilerin okulumuza büyük bir ilgi duyduğu görüldü.

May

19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla ilimizde yapılan Futsal Turnuvası yapıldı. İlk karşılaşma Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında gerçekleştirildi.

May

Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencileri başarıya doymuyor. Okul Beden Eğitimi Öğretmenimiz ve Müdür Yardımcımız İlhan ÖZTAŞ'ın öncülüğünde çeşitli branşlarda yarışmalara katılan öğrencilerimiz elde ettiği derecelerle göğüsleri kabartıyor.

Atıcılıkta müsabakalara katılan kız öğrencilerimiz il birinciliği, erkek öğrencilerimiz ise il dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılar için tebrik ederiz.

Mrt

Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisei, Yaşlılar Haftası'nda yaşlılık ve sağlıkla ilgili farkındalığın artırılması amacıyla Bozdemiz Bozdemir Bakım Merkezini ziyaret etti.

Okul Müdür Yardımcısı İlhan ÖZTAŞ'ın koordine ettiği geziye Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alan öğretmenleriyle öğrencileri katıldı. Ziyaret esnasında bakım merkezinde bulunan yaşlılarımızın gözlerindeki mutluluk dikkatlerden kaçmadı. Ziyaret ile ilgili konuşan Md.Yrd. İlhan ÖZTAŞ : ' Çocuklarımızı yaşlılar haftası münasebetiyle bakım merkezine getirmemiz bir vefa örneğidir. Gençlerimizin büyüklerimizden öğreneceği çok şey var. Ayrıca Hasta ve Yaşlı Bakımı alan öğrencilerinin gelmesi de mesleki gelişim açısından çocuklarımıza birşeyler katacaktır.' dedi. Yaşlı bakım merkezinin işleyişi ve hizmetleri hakkında bilgi alan öğrencilerimiz yaşlılarımızla kaliteli zaman geçirdi.

Mrt

Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 15 Mart 2023 tarihinde ders saatinden sonra Müdür Yardımcımız İlhan ÖZTAŞ ve Halkla İlişkiler Alan Şefi Naim ELDEMİR ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şht. Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek şehit ailelerine ve gazilerimize vefa ziyaretinde bulundu. Dernekte bir araya gelen öğrencilerimiz ile şehit ailelerimiz ve gazilerimiz yapılan sohbetten sonra birlikte ilimizde bulunan şehitliğe giderek şehitlerimize dualar etti.