Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 318 212 39 99
WEB https://kirikkaleertugrulgazi.meb.k12.tr
Adres : HACIBEY MAH. 369 SK. ERTUĞRUL GAZI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO 2/1 YAHŞİHAN / KIRIKKALE
VİZYON : Geçmişini tanıyan ve seven, milli ve manevi değerleri koruyan, bilgi ve teknoloji ile donatılmış, kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı, çağdaş, laik ve demokrat bir gençlik yetiştiren, çevresinde öncelikli tercih edilen, sosyal ve sportif faaliyetleriyle adından söz ettiren güçlü eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda, laik, bilimsel ve çağdaş eğitim, öğretim anlayışı ile;öğrencilerin yeteneklerine ve istidatlarına göre mesleki ve teknik eğitim alanında kendisinden söz ettiren, ülke ekonomisine katkı sağlayan bilinçli bir gençlik yetiştirmek için profesyonel kadromuzla bu misyonumuzu gerçekleştirmek için varız, var gücümüzle çalışırız.
BAŞARILAR : OKULUMUZUN YILLARA GÖRE BAŞARI DURUMU OKULUMUZUN WEB ADRESİNİN BAŞARILARIMIZ MENÜSÜNDE YER ALMAKTADIR.

Öğretim Şekli : TAM GÜN EGİTİM-ÖGRETİM
Saatler : 08:30-16:25
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : SERVİSLER VE TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM SAGLANMAKTADIR
Ulaşım : SERVİSLER VE TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM SAGLANMAKTADIR
Yerleşim Yeri : KIRIKKALE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİNİN ÜST KISMINDA YER ALMAKTADIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : OKULUMUZ SINAVSIZ ÖĞRENCİ ALMAKTADIR
Okulun Sınav Başarı Durumu : OKULUMUZUN YILLARA GÖRE BAŞARI DURUMU OKULUMUZUN WEB SİTESİNDE BAŞARILARIMIZ MENÜSÜN DE YER ALMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler : FUTBOL, VOLEYBOL, ATICILIK, ORYANTRİNG
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI , ERASMUS+ AVRUPA STAJ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+ YURT DIŞI ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ